Vélemények és csillagok a Google-ban
és az e-commerce platformod

Javítjuk marketing mutatóidat az értékelések és vélemények hatékony megszerzésével és kezelésével a Google platformon

A tranzakciós vélemények és értékelések kulcsfontosságú tényezők, amelyek pozitívan befolyásolják a SEO-t és a Google keresőben pozicionálást.


A valós tranzakciókkal kapcsolatos vélemények és értékelések az alábbi szempontokból rendkívül fontosak:

  • Potenciális vásárlók
  • Google algoritmus

Sok e-commerce vállalkozás elmulasztja a véleményezés és értékelés adási lehetőséget a marketingstratégiájából. Don’t do that!

Íme, ezért érnek aranyat az értékelések az online boltok és a szolgáltató vállalkozások számára.

A legmagasabb színvonal és vélemények az Omnibus irányelvnek megfelelően

A legjobb keresőoptimalizálás a piacon

Azoknak a vállalatoknak, amelyeknek fontos a márka megfelelő online láthatósága, figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy rendszeresen megkérdezzék ügyfeleket a szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatos tapasztalataikról, de arra is ügyelniük kell, hogy kérdéseik úgy legyenek felépítve, hogy a válaszok igazi értéket hordozzanak a többi felhasználó és a Google algoritmusai számára.

Hogyan néz ki a piacon a tranzakciós visszajelzések gyűjtésének leghatékonyabb folyamata?

Több információ

UGC - a kereső és a felhasználók által kedvelt content

User-Generated Content, azaz az ügyfelek által létrehozott tartalmakat (pl. visszajelzés egy szolgáltatás igénybevétele, vásárlás és termék átvétele után) a Google algoritmusa díjazza, mivel ezek természetesek, egyediek és tartalmazzák azokat a kulcsszavakat, amelyekért minden kereskedő marketingosztálya küzd. Ha az értékelések gyűjtése megfelelő folyamat szerint történik, akkor az ilyen tartalmak rendszeresen megjelennek, ami egy újabb plusz.

A vélemények gyakorisága és aktualitása

A pozitív véleményekben óriási erő rejlik! Annak érdekében, hogy a vásárlói vélemények megszerzése igazán hasznos legyen, fontos, hogy a vélemények rendszeresen megjelenjenek. Csak naprakész véleményekkel képes a vállalkozásod nevet szerezni magának az interneten. A Hitelesvélemény.hu segítségével ez a feladat egyszerű és élvezetes lesz. Nézd meg magad!

Tedd lehetővé ügyfeleid számára, hogy megtaláljanak a Google térképen

A hely alapú keresőoptimalizálás segít a szolgáltató vállalkozásoknak és a helyhez kötött kereskedéseknek, hogy a Google Térképen való megjelenésen keresztül pozícionálják magukat a helyi piacon. Az internetezők mobiltelefonjuk segítségélvel új éttermeket, szolgáltató vállalkozásokat és helyhez kötött üzleteket fedeznek fel a térképen.

Csillagok és vélemények a Google Cégem profilon

A Google Cégem profil egy ingyenes eszköz, amelynek fő célja, hogy segítsen a vállalkozásoknak új ügyfeleket szerezni a kereső és a térképek segítségével.

A Google névjegykártya optimalizálása hitelességet épít, melyet azzal is megerősíthetsz, hogy rendszeresen gyűjtöd az értékeléseket és véleményeket az üzleti profilodra a Google rendszerben.

Hogyan emelheted ki a névjegykártyádat a konkurensek közül?


Szerezz több információt

A márka hírnevének online kezelése

Más marketing folyamatokhoz hasonlóan a vélemények és értékelések megszerzését is kezelni és nyomon követni kell, annak érdekében, hogy hasznot hozzanak és segítsenek egy nagyszerű márka felépítésében.

A Hitelesvélemény.hu célja, hogy megvédje ügyfeleit a tisztességtelen értékelésekkel és véleményekkel szemben. Csapatunk biztosítja a legmagasabb színvonalú értékeléseket, folyamatosan figyelemmel kísérve a megjelenéseket, és reagálva a hamis és tisztességtelen gyakorlatokra.

Derítsd ki, hogyan védheted meg vállalkozásodat a negatív értékelésekkel szemben.

A konverziójavítás Szent Grálját keresed?

Új megoldásokat tesztelsz a KPI javítására online áruházában? Mindenképpen térjünk ki arra, hogy a termékkártyán található vélemények és csillagok hogyan növelik az e-commerce konverziókat. Az alábbi eredmények egy A/B/C vizsgálatból származnak, amelyet egyik ügyfelünkkel végeztünk.

A legmagasabb színvonal és vélemények az Omnibus irányelvnek megfelelően

A vállalkozásod számára fontos szolgáltatások és funkciók:

Integráció

A honlapod integrálása a Hitelesvélemény.hu-val gyors és zökkenőmentes. Csapatunk segít egy olyan megoldás megvalósításában, amely a visszajelzések megszerzésének új dimenziójába emeli vállalkozásodat.

A vélemények nyomon követése

Munkatársaink nyomon követik az értékeléseket, ezzel segítve hírnevedet és a potenciális vásárlók döntését. Támogatásunkkal együtt ebben a tekintetben páratlan lehetsz.

A Google csillagok létrehozása

A véleménygyűjtés területén szakértők vagyunk, emellett pedig a Google partnerei. Megvalósításaink a legnagyobb keresőmotor által hitelesítettek között szerepelnek!

 

Beszélj meg egy találkozót 

Fizetett hirdetések

A vélemények nem csak a organikus keresési eredményekben jelentenek jobb eredményeket. A Google Térképeken, a névjegykártyán és a terméklapon megjelenő, hatékony értékelések hozzáadása pozitívan befolyásolja a fizetett hirdetések eredményeit.

A magasabb átkattintási arányok titka (CTR)

Google Ads kampányokat működtetsz vállalkozásod számára? Javítsd a CTR és konverziós arányodat az értékelésekkel! A csillagokkal ellátott hirdetések magasabb átkattintási arányt mutatnak a csillagok nélküli hirdetésekhez képest. Ezen felül, a Google Ads keretében megjelenő értékelésekkel több felhasználót vonzhatsz a weboldaladra, és növelheted a bizalmukat is.

A Google hirdetések minőségének javítása

A hirdetés minőségét az alábbi három elem határozza meg: a hirdetés relevanciája, a céloldal minősége és a CTR. A visszajelzések rendszeres gyűjtésével és a csillagozott hirdetések futtatásával növeljük a CTR-t, ami javítja a minőségi pontszámunkat, ezáltal pedig csökkenti a hirdetések költségeit.

Csökkentsd a CPC-t és növeld az eladást

Tudtad, hogy a pozitív értékeléseket nem csak a márkád láthatóságának és elismertségének növelésére használhatod? A vásárlói véleményekkel maximalizálhatod a hirdetéseid teljesítményét és csökkentheted a CPC-t! A csillagok megjelenítése a Google-hirdetésekben lehetővé teszi, hogy csökkentsd az átlagos CPC-t. Minél több a kattintás, annál jobban elismertebbek a hirdetések a Google rendszerben!

Ez érdekelhet.

 

Hitelesvélemény.hu a szolgáltató cégeknek

A felhasználók az interneten keresik a különböző szolgáltató cégeket. Legyél jobban látható, mint a versenytársaid, és gondoskodj arról, hogy vállalkozásod pozitív értékeléseket kapjon. Ezek révén kitűnsz, és szinte azonnal pozitív és megbízható cégként válsz ismertté.

Szerezz több információt

Hitelesvélemeny.hu a webshopoknak

Egy webáruház pozitív értékelései bizonyítottan a nyereségek növelésének eszközei. A többi vásárló véleménye befolyásolja a márka hitelességét az e-commerce piacon. Gondoskodj róluk a Hitelesvélemény.hu-val, és tüntesd fel magad jó színben a vásárlók előtt!

Szerezz több információt

Hogyan működik a Hitelesvélemény.hu

A Hitelesvélemény.hu-nál ellenőrzött és hiteles véleményekkel növeljük a látogatottságot és a konverziós arányt a weboldaladon. Minden ágazatban maximalizáljuk a véleményekben rejlő lehetőségeket, és támogatjuk a weboldalakat. Csatlakozz te is!

Szerezz több információt

Erősítsd meg akár ma a pozíciódat a Google rendszerében a véleménymarketinggel!

Nagyszerű

82 vélemény alapján

Néhány vélemény itt olvasható

Viscola Fashion

Nagyon jó megoldás az üzletet és a terméket illető visszajelzések gyűjtésére. Ezzel a megoldással lehetőség nyílik az ügyfelek véleményének elemzésére és az ismeretek alapján a jövőbeli megoldások kialakítására.

Acus Med

Csak ajánlani tudom a Hitelesvélemény.hu-t. Rengeteg visszajelzést kaptunk a vásárlóktól az üzletről és a termékekkel kapcsolatban (a Google Cégem profilra is)....

TRENA Professional Cosmetics

Nagyon jó véleménygyűjtő szolgáltatás. A Hitelesvélemény.hu-nak köszönhetően a vélemények beszerzése, mind a cégről, mind a termékekről pont úgy zajlik, ahogy azt szeretnénk.....

Ministerstwo Gadżetów

Szívből ajánlom a Hitelesvélemény.hu céget. Az együttműködés a kezdetektől fogva példaértékű volt, és a teljes professzionalizmus és az ügyfélhez való egyéni hozzáállás jellemezte.....