Vélemények az online üzletek számára

Segíts a vásárlónak megnyomni a 'Kosárba' gombot

A vélemények a legfontosabb tényezők az újonnan felfedezett online boltok hitelességének növelésében.

Według danych Gemius z raportu 'E-commercy w Polsce 2021'

A legmagasabb színvonal és vélemények az Omnibus irányelvnek megfelelően

A látogatókat alakítsd át vásárlókká

Az internetet böngésző személyek túlnyomórészt tájékozott fogyasztók, akik nagyon rövid idő alatt keresnek és képesek találni is ajánlatokat. Felfedezőútjuk során több üzletben is megfordulnak, amelyek közül kiválasztják azt, amelyik a legjobban megfelel az elvárásaiknak. A végső döntést nagy mértékben befolyásolják a vélemények. A pozitívak és őszinték gyorsan vásárlókká változtatják a webáruházad látogatóit! Használd ki az értékelésekben rejlő lehetőségeket vállalkozásod számára.

Emeld ki az üzletedet és termékeidet a keresőben

A professzionális visszajelzéskezeléssel lehetőséged van arra, hogy a kiérdemelt értékeléseket különböző helyeken, például a Google Cégem profilodon vagy a PLA termékkampányban helyezd el.

Csak olyan termékeket értékesíts, amelyeket az ügyfeleid szeretnek

A vélemények és értékelések elemzésével gyorsan ellenőrizheted, hogy mely termékek felelnek meg ügyfeleid elvárásainak, és melyeket érdemes eltávolítani a kínálatból. A beszerzett adatok alapján megalapozott döntéseket hozhatsz, és növelheted ügyfeleid elégedettségét azzal, hogy csak a legjobb termékeket kínálod.
A vélemények és az értékelések fontosak a gyorsan változó készletek megtervezéséhez.

A legmagasabb színvonal és vélemények az Omnibus irányelvnek megfelelően

A vállalkozásod számára fontos szolgáltatások és funkciók:

Integráció

A honlapod integrálása a Hitelesvélemény.hu-val gyors és zökkenőmentes. Csapatunk segít egy olyan megoldás megvalósításában, amely a visszajelzések megszerzésének új dimenziójába emeli vállalkozásodat.

A vélemények nyomon követése

Munkatársaink nyomon követik az értékeléseket, ezzel segítve hírnevedet és a potenciális vásárlók döntését. Támogatásunkkal együtt ebben a tekintetben páratlan lehetsz.

A Google csillagok létrehozása

A véleménygyűjtés területén szakértők vagyunk, emellett pedig a Google partnerei. Megvalósításaink a legnagyobb keresőmotor által hitelesítettek között szerepelnek!

 

Beszélj meg egy találkozót 

Segíts az ügyfeleknek visszajelzést hagyni

A Hitelesvélemény.hu-nál elérjük az összes elégedett ügyfelet olyan csatornákon keresztül, mint az e-mail, PopUp értesítések vagy SMS. A Hitelesvélemény.hu rendszerének webáruházába történő integrálásával ösztönözzük a vásárlókat, hogy pozitív visszajelzést hagyjanak. Próbáld ki, kellemesen meglepődsz majd, milyen hatékony a Hitelesvélemény.hu.

Több országban is értékesítesz? Gyűjts visszajelzést mindenhol, ahol vásárlóid vannak

A Hitelesvélemény.hu több országban működő webáruházakat is támogat. Ha külföldön működsz, vagy Magyarországon kívüli terjeszkedést tervezel, válassz rugalmas és méretezhető megoldást. Egy új márka arculatának felépítése sokkal hatékonyabb lesz a helyi véleményekkel.

Védd meg üzleted a tisztességtelen értékelésekkel szemben

A tisztességtelen versenytársaktól származó vélemények nagyon gyakran a valódi ügyfelek véleményeivel vannak összekeveredve. A Hitelesvélemény.hu-nál egy értesítési rendszerrel támogatott csapatunk munkájának köszönhetően ügyelünk arra, hogy webáruházad ne essen hamis vélemények áldozatául.

Jelenítsd meg az értékeléseket ott, ahol az ügyfeleid lehetnek

A kényelmed és a vélemények hatókörének növelése érdekében egy olyan bővítményen dolgozunk, amely összegyűjti és megosztja a véleményeket a különböző platformok között. Mutasd meg a Google, a Facebook és sok más oldal értékelését.

Nagyszerű

82 vélemény alapján

Néhány vélemény itt olvasható

Viscola Fashion

Nagyon jó megoldás az üzletet és a terméket illető visszajelzések gyűjtésére. Ezzel a megoldással lehetőség nyílik az ügyfelek véleményének elemzésére és az ismeretek alapján a jövőbeli megoldások kialakítására.

Acus Med

Csak ajánlani tudom a Hitelesvélemény.hu-t. Rengeteg visszajelzést kaptunk a vásárlóktól az üzletről és a termékekkel kapcsolatban (a Google Cégem profilra is)....

TRENA Professional Cosmetics

Nagyon jó véleménygyűjtő szolgáltatás. A Hitelesvélemény.hu-nak köszönhetően a vélemények beszerzése, mind a cégről, mind a termékekről pont úgy zajlik, ahogy azt szeretnénk.....

Ministerstwo Gadżetów

Szívből ajánlom a Hitelesvélemény.hu céget. Az együttműködés a kezdetektől fogva példaértékű volt, és a teljes professzionalizmus és az ügyfélhez való egyéni hozzáállás jellemezte.....