Miért érdemes a hitelesvélemény.hu-t választani?

Az egyetlen olyan, teljes körű visszajelzés kezelési szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy arra összpontosíts, ami igazán számít: a vállalkozásod fejlesztésére.

Mi a feladatunk?

Küldetésünk, hogy a B2B és B2C vállalatok számára olyan szolgáltatást nyújtsunk, amellyel gyorsan és hatékonyan szerezhetik be, illetve jeleníthetik meg az ügyfelek visszajelzéseit a vállalatukról és termékeikről, ezáltal erősítve a márkájukat és növelve a bizalmat a szolgáltatásaik és termékeik iránt.

A Hitelesvélemény.hu 2019-ben jött létre Rzeszówban, egy technológiai partnerség keretében az eKomi-val, amely egy független és automatizált visszajelző rendszert kínál a végrehajtott tranzakciók alapján.

Az eKomi The Feedback Company a SaaS (Software as a Service) kategória európai technológiai vezetője és a Google Premier partnere.

A Hitelesvélemény.hu csapatának kiváló munkája és az ügyfelek igényeire való figyelem az eKomi technológiával kombinálva lehetővé teszi számunkra, hogy a legigényesebb ügyfeleknek is a legjobb szolgáltatást nyújtsuk a piacon.

Több, mint 500 ügyfelünket támogatjuk

  • Havonta 100 000 új vélemény - a megszerzett vélemények és a tranzakciók átlagos aránya 42%
  • Egy 15 személyes csapat gondoskodik a márkádról a weben
  • 1 300 000 véleményt gyűjtöttünk össze

Egy megbízható csapat

Mi válaszoljuk meg a interneten közzétett véleményekkel és értékelésekkel kapcsolatos kérdéseidet.
Marta Stala-Leleń

Business Account

Joanna Baran

Key Account Manager

Bartłomiej Szaro

Account Manager

Barbara Drapikowska

Account Manager

Mi pedig arról gondoskodunk, hogy a rendszer bevezetése és a szolgáltatás elindítása zökkenőmentesen és sikeresen haladjon. Vigyázni fogunk a fiókodra, a visszajelzésekre és azok megfelelő minőségére.
Sebastian Horoszko

Bussiness Account

Elżbieta Sokal

Key Account Manager

Monika Sienkiewicz

Account Manager

Katia Swierczyńska

Account Manager

Éítjük a márkákba vetett bizalmat és támogatjuk az értékesítést

Itt az ideje, hogy felfedezd az eszközünkben rejlő lehetőségeket!

Nagyszerű

82 vélemény alapján

Néhány vélemény itt olvasható

Viscola Fashion

Nagyon jó megoldás az üzletet és a terméket illető visszajelzések gyűjtésére. Ezzel a megoldással lehetőség nyílik az ügyfelek véleményének elemzésére és az ismeretek alapján a jövőbeli megoldások kialakítására.

Acus Med

Csak ajánlani tudom a Hitelesvélemény.hu-t. Rengeteg visszajelzést kaptunk a vásárlóktól az üzletről és a termékekkel kapcsolatban (a Google Cégem profilra is)....

TRENA Professional Cosmetics

Nagyon jó véleménygyűjtő szolgáltatás. A Hitelesvélemény.hu-nak köszönhetően a vélemények beszerzése, mind a cégről, mind a termékekről pont úgy zajlik, ahogy azt szeretnénk.....

Ministerstwo Gadżetów

Szívből ajánlom a Hitelesvélemény.hu céget. Az együttműködés a kezdetektől fogva példaértékű volt, és a teljes professzionalizmus és az ügyfélhez való egyéni hozzáállás jellemezte.....