Hogyan működik a Hitelesvélemény.hu?

Az e-commerce szektorban az igazi vélemények aranyat érnek

6 000 független vélemény néhány hét alatt? Az online áruházad és a Hitelesvélemény.hu integrációjával ez bizony lehetséges! Velünk pillanatok alatt növelheted céged hitelességét a weben. Nézd meg, hogyan működünk.

A Gemius által az e-Commerce Poland számára készített E-commerce in Poland 2019. című jelentés szerint a legfiatalabb (15-24 éves) e-fogyasztók azt jelzik, hogy az újonnan meglátogatott webáruházak hitelességének fő forrása a róluk alkotott vélemények. Különösen fontosak számukra az ajánlások: barátoktól, ismerősöktől, családtagoktól (a sorrend itt nem véletlen).

A lengyel internetezők 47%-a figyelmet fordít az adott üzletről alkotott véleményekre. Mi több, úgy kezelik őket, mint az egyik legfontosabb tényezőt, amely befolyásolja egy üzlet hitelességét, és motiválja őket, hogy ott vásároljanak.

Mit tehetsz, hogy webáruházad hitelessége kiépüljön és erősödjön? Gyűjts ajánlásokat, majd kezeld őket ügyesen!
Sebastian Horoszko, Hitelesvélemény.hu

A Hitelesvélemény.hu valós és pozitív értékeléseket gyűjt össze, amelyek valódi vásárlóktól származnak - olyan felhasználóktól, akik már lebonyolítottak egy tranzakciót. Segítünk elnyerni a minősítő kitüntetést: a pozitív vásárlási élmény garanciáját (Happy Customer Experience). Emellett megmutatjuk, hogyan használhatod ki az ajánlásokban rejlő lehetőségeket vállalkozásod javára.

Növeld a hitelességet - integráld webáruházadat a Hitelesvélemény.hu visszajelzés gyűjtő rendszerrel!

A weboldal integrációja a Hitelesvélemény.hu platformmal teljesen automatikus. Mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy új API felhasználói fiókot a boltod adminisztrációs felületén, majd aktiválod a szolgáltatást.

Több információ az integrációról

A legmagasabb színvonal és vélemények az Omnibus irányelvnek megfelelően

Nézd, milyen egyszerű!

01
A Hitelesvélemény.hu-val való integráció egy kész plug-in segítségével történik.
02
A Hitelesvélemény.hu rendszere automatikusan összegyűjti a rendelési adatokat, amelyek alapján felméréseket és e-maileket készít, majd elküldi azokat a vásárlóidnak.
03
A megszerzett vélemények a Hitelesvélemény.hu panelre kerülnek, onnan pedig automatikusan az általad megjelölt helyekre (a honlapod, Facebook, Trip Advisor stb.).
04
Az eladói vélemények automatikusan bekerülnek a "eladói widget"-be.
05
A termékértékelések átkerülnek a terméklapra.
06
És a Google rendszerbe (termékhirdetések, szöveges hirdetések, organikus találatok).

 

A Hitelesvélemény.hu integráció rugalmas - választhatsz, hogy gyorsan csatlakoztatod az eszközt a boltodhoz, vagy saját igényeidnek és elképzeléseidnek megfelelően egy fejlett, dedikált implementációt állítasz össze.

Tekintsd meg példaként néhány ügyfelünk integrációját!

A legmagasabb színvonal és vélemények az Omnibus irányelvnek megfelelően

Mit nyersz azzal, ha integrálod a boltodat a Hitelesvélemény.hu-val?

1. A legnagyobb hatékonyság a visszajelzések gyűjtésében!

A Hitelesvélemény.hu segítségével naponta több tucat, vagy akár több száz hiteles és pozitív értékelést kaphatsz a lebonyolított tranzakciók alapján.

Hány ajánlást tudunk generálni egy nap alatt? Tegyük fel, hogy 10 000 ügyfél kap egy kérést, hogy töltsön ki egy vásárlási élményt ellenőrző felmérést e-mailben (a megrendelőlapon feltüntetve). Tapasztalatból tudjuk, hogy a megszerzett vélemények aránya körülbelül 40%. A gyakorlatban ez körülbelül 4 000 új független véleményt eredményez!

Itt egy összehasonlítás, amely ügyfeleinket és a konkurens visszajelzési megoldásokat kínáló szolgáltatókat foglalja magában. Érdemes megfigyelni, hogy a konkurencia milyen hosszú ideje dolgozik az egyes márkákkal, és hogy a Hitelesvelemeny.hu hatékonysága jóval rövidebb idő alatt valósult meg.

2. Egyedi visszajelzés gyűjtő módszerek

A csak e-mailben történő értékelés gyűjtés nem elegendő. A Hitelesvélemény.hu nem kevesebb, mint 4 különböző módot kínál a megbízható visszajelzések beszerzésére. Az igényeidtől és az üzleti modelledtől függően használhatod mindegyiket, vagy kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb opciót:

Felugró ablak

A válaszadási arányt akár 40%-kal növelheted, ha felugró űrlapot integrálsz a weboldaladba.

SMS értesítés

Tedd lehetővé ügyfeleid számára, hogy közvetlenül az okostelefonjukon keresztül hagyjanak visszajelzést, bárhol is legyenek.

E-mail üzenet

Az e-mail egy bevált visszajelzési lehetőség, amely lehetővé teszi ügyfeleid számára, hogy értékeljék a szolgáltatásodat.

Helyhez kötött értékesítés

Gyűjts véleményeket helyszínen. Csak 30 másodpercre van szükséged, hogy ügyfeled érétékelje a szolgáltatásod.

3. Innovatív és hatásos kérdőívek

A kérdőívek az összes visszajelzési módszer közös jellemzője. Ha egy felhasználó úgy döntött, hogy megosztja tapasztalatait, fontos, hogy ezt megkönnyítsük számára, közben pedig minden típusú visszajelzést és információt felhasználjunk a következtetések levonásához és vállalkozásunk fejlesztéséhez.

Szeretnéd látni a kérdőívünket a gyakorlatban? Nézd meg a videót:

4. Olcsóbb és hatékonyabb hirdetés a Google rendszerében (PLA és szöveges), az arany csillagoknak köszönhetően

Bizonyára észrevetted, hogy a Google egy ideje már lehetővé teszi a "rich sippets" csillagbővítmények megjelenítését , amelyek jól ismertek a SEO vagy a fizetett keresési eredményekben - mind a szöveges, mind a termék találatokban. Hazánkban ezt a technikát még viszonylag kevés webáruház használja, bár vannak olyan ágazatok, ahol szinte kötelezőnek számít!

Hogy működik?

A csillagok megjelenése a fizetett keresési eredmények között természetesen felhívja a vásárlók figyelmét, ezáltal pedig akár 30%-kal többen választhatják az üzletedet!

5. Több organikus forgalom (SEO) és hatékonyabb pozícionálás

A csillagok és az ügyfelek által létrehozott valódi tartalmak jelentős hatást gyakorolnak a pozicionálásra. A Hitelesvélemény.hu egyik ügyfele által küldött képernyőképek, akik 2020 első negyedévében vezették be a megoldást, nyomatékosan illusztrálják ezt. Április közepén a Google botjai indexelték az értékeléseket. Emellett az oldalak többségénél csillagok jelentek meg az organikus találatokban.

6. Dedikált e-mail sablonok az ügyfelek számára

Ha nincs saját levelezési projekted, használhatod a Hitelesvélemény.hu széleskörű sablon-adatbázisát. Mindegyikük igazodik a mobileszközökhöz, azaz reszponzívak - mind laptopon, mind táblagépen, mind okostelefonon megfelelően jelenik meg.

7. Megfelel a GDPR rendeletnek

A GDPR teljesen megváltoztatta az e-kereskedelemben az adatvédelemhez való hozzáállást. A fogyasztók a legnagyobb nyertesek, mivel a legtöbb webáruház nagyon komolyan vette az új iránymutatásokat, a partnerek és eszközök kiválasztása tekintetében is, és garantálják a rájuk bízott személyes adatok teljes biztonságát, valamint a folyamatok és a jogszabályok betartását. A Hitelesvélemény.hu 100%-ban megfelel a jogszabályoknak.

És még sokkal, sokkal több!

Visszajelzések kezelése, "köszönöm" oldalak, 25 nyelvű támogatás, moderálási lehetőségek... A lista még hosszan folytatható! A Hitelesvélemény.hu a reális esély arra, hogy jobban szerepelj a Google találati listáján, és ezáltal több profitot termelj, csökkentve az ügyfélszerzési költségeket. Továbbá segíthet kiküszöbölni az esetlegesen elkövetett hibákat, amelyek negatívan befolyásolják a vásárlási élményt, ezzel pedig fejlesztheted üzletedet és az ügyfélkiszolgálásodat. Kihasználod ezt a lehetőséget?

Most már minden világos, most rajtad a sor!

Nagyszerű

82 vélemény alapján

Néhány vélemény itt olvasható

Viscola Fashion

Nagyon jó megoldás az üzletet és a terméket illető visszajelzések gyűjtésére. Ezzel a megoldással lehetőség nyílik az ügyfelek véleményének elemzésére és az ismeretek alapján a jövőbeli megoldások kialakítására.

Acus Med

Csak ajánlani tudom a Hitelesvélemény.hu-t. Rengeteg visszajelzést kaptunk a vásárlóktól az üzletről és a termékekkel kapcsolatban (a Google Cégem profilra is)....

TRENA Professional Cosmetics

Nagyon jó véleménygyűjtő szolgáltatás. A Hitelesvélemény.hu-nak köszönhetően a vélemények beszerzése, mind a cégről, mind a termékekről pont úgy zajlik, ahogy azt szeretnénk.....

Ministerstwo Gadżetów

Szívből ajánlom a Hitelesvélemény.hu céget. Az együttműködés a kezdetektől fogva példaértékű volt, és a teljes professzionalizmus és az ügyfélhez való egyéni hozzáállás jellemezte.....